Sådan får du mest ud af dit aktivitetsarmbånd

Aktivitetsarmbånd er noget af det mest trendy og hotteste i øjeblikket. Men det er der også en grund til; for med et aktivitetsarmbånd kan du med funktioner som skridttæller og kobling til mobilens GPS overvåge, hvor meget eller hvor lidt du bevæger dig i løbet af din dag. Du kan endda måle, hvor meget du bevæger dig, selv når du sover, og kan på denne måde føre en log over dine aktiviteter. Det er smart, og får dig til at bevæge dig mere i løbet af en dag, end du ellers ville have gjort! Men, så er spørgsmålet bare, hvordan du får mest ud af dit aktivitetsarmbånd?

 

Vælg den rigtige måler

Det vil være en rigtig gode ide, hvis du køber en måler, som passer til dine behov. For er du ikke så teknisk anlagt, vil det bedste være at købe en model, som kun måler det, du vil bruge. For hvad er ideen i at bruge penge og ikke mindst energi på en overavanceret ”dimmedut”, som kan måle mere, end du har behov for? Nemlig, det er der ingen ide i at gøre.

 

Afstem gerne hele tiden

Det kan være godt for sig at standse op engang imellem for at se, om måleren nu også har forandret din livsstil. For sover du bedre? Tager du flere skridt i løbet af dagen? Har du tabt dig i vægt? Vær opmærksom på ting som dette, da positive resultater giver dig motivation til at holde dig i gang og blive ved. Små forbedringer er vejen frem til en sundere livsstil, og du skal derfor ikke blive ked af det eller nedtrykt, hvis ikke du kan se store forbedringer i løbet af kort tid. Ting tager tid, og du skal nok nå i mål!

 

Lad det ikke tage overhånd

Når man først er kommet i gang, er det ret sjovt at se sine data hver dag. Men, lad det aldrig tage overhånd, da en besættelse ikke er sundt for dig og din krop. Tværtimod. Det skal være en fornøjelse for dig at se forbedrede resultater, men du skal ikke jagte dem. Så gå nu ikke i panik, hvis du for en stund glemmer at tjekke dine resultater. Mon ikke, du klarer den alligevel? Det skal være en fornøjelse at træne!

Ja, og husk nu endelig også at fejre dine sejre. Delmål skal fejres; tag en tur i biffen eller gå og spis et lækkert måltid mad på restaurant. Det skader ikke, og giver dig kun motivation til at nå endnu et delmål!