Spar penge på sportstøj

Køb sportstøj til det halve af normalpris

Mange vil mene at det er om kosteligt når man skal shoppe efter kvalitets sportstøj, da man gerne vil have sportstøj der kan holde til lidt af hvert og på samme tid have lang levetid. Men det behøver det nødvendigvis ikke at være, hvis du går efter nogle af de råd nævnt i denne guide.

End-of-season udsalg

Tøj er som regel billigere ved sæsonskift og det gælder også for online forhandlere så hold endelig øje med sæson udsalg, da der er mange penge at spare der.

Outlets

Gå på opdagelse i diverse sports-outlets – ofte kan du faktisk finde fede mærker til billige penge! Du kan også finde mange populære mærkevarer i store discount butikker og til tider er der outlet messer forskellige steder i landet med masser af tilbud på tøj.

Sammenlign priser

På nogle sider kan man sammenligne priser på en vare før man køber det, for eks. Pricerunner. Hvis du kan finde varen og evt. prøve det i den fysiske butik, kan du gå online efterfølgende og sammenligne priser og finde det bedste tilbud.

Multifunktionelt

En sportstop med indbygget bh koster måske lidt mere end en enkel top men du kan spare lidt end hvis du skulle købe de to ting separat. Det samme gælder for jakker der kan lynes af til en vest eller bukser der kan forkortes til shorts. Disse stykker tøj kan desuden også bruges til hverdag så der har du allerede mere værdi for pengene. Rigtig meget fitness og sportstøj generelt, kan bruges til hverdag. F.eks. mærket Casall, de har nogle rigtig fede t-shirts og tank tops, som sagtens kan fungere som hverdags tøj.

Brands

Hvis du kun går efter mærkevarer bliver det en dyr fornøjelse i længden, så prøv evt. nogle andre, mindre kendte brands som kan vise sig at være lige så god kvalitet som de dyrere brands! Hos Stylepit.dk kan du finde rigtig mange mærker inden for sportskategorien. Lige fra de populære og lidt dyre af slagsen, til de mindre og knapt så dyre mærker. Selvom det er mindre kendte mærker, er det bestemt ikke dårligere kvalitet. Faktisk handler det oftest bare om, at et populært brand bare ser bedre ud når man har det på i fitness centret.

Medlems-fordele

Skriv dig op til kunde-klubber og få specielle tilbud og nyheder tilsendt.  Oftest kan du også få medlemsrabat på forskellige varer hvis du er medlem. Andre steder kan du opsamle et hvis antal point for hvert køb og på den måde samle rabat til deres varer.