Aktiv ferie

Hold ferie, nyd solen og varmen og samtidig holde motionen ved lige

For mange hvor træningen er vigtig, kan det at holde ferie og tage til udlandet på strandferie, sagntens kombineres. Der findes et hav af muligheder for aktiv ferie, som dermed gør det muligt at beholde den gode form, man måske har brugt lang tid på at opbygge. Man kan enten vælge selv at finde på aktiviteter, som en morgenløbetur på stranden.

Maraton i udlandet

Mange løbeentusiaster sætter en stor ære i, at deltage i et maraton. Copenhagen Marathon er på mange løbers buket list. Men man kan også udvide sin eventyrlyst og springe på et maraton i udlandet. Faktisk afholdes der mange forskellige former for løb, både motionsløb og maraton mange steder i verden. Bl.a. afholdes der hvert år i oktober måned et maraton i Palma på Mallorca. De godt 42 km løbes langs havet, havnen og den gamle bydel.

Hvis man planlægger at ferien skal gå til Mallorca og gerne med udsigt til en aktiv ferie, kan det varmt anbefales at man pakker løbetøjet. For er man brandt varm på tanken om et maraton i Palma på Mallorca, eller anden motionsform, er der rig mulighed for dette. Rejsebureauet Sunweb har nogle gode bud på populære byer på Mallorca, hvor rejsen kunne gå til.

Bl.a. Sunweb byder på mange typer rejser til Mallorca, om man er til all inclusive, store luksusresorter eller en ferie helt uden pension, hvor man selv skal planlægge det hele, så er der masser af gode tilbud at finde.

Om Mallorca

Mallorca var i 90’erne et af de mest populære rejsemål for mange danskere. Rejser til Mallorca er forbundet Sangria og grisefester, men den smukke ø har meget mere at byde på end det. Der er en utrolig smuk natur, med en rig flora, som omfatter få patterdyr men rigtig mange fuglearter. Dette gør det yderst eftertragtet hos mange naturelskere og dem der søger en vandreferie.